Fagforum for kunstig intelligens/data science i offentlig sektor

05. apr 2019
Difis kurs- og konferansesenter
Temaet for forumet var kunstig intelligens/data science fra A til Å, samt oppfølging av tema på forrige fagforum om ansvarlig kunstig intelligens.

Presentasjoner fra fagforumet

Hvordan arbeider Difi med deling og anvendelse av data i offentlige sektor? v/Hildegunn Vollset (Avdelingsdirektør i utredning og analyse i Difi) (pdf)

Hvordan arbeider EU med kunstig intelligens og etiske retningslinjer rundt dette? v/Ieva Martinkenaite (Vice President Telenor Reserach, Member of EU High-Level Expert Group on AI) (pdf)

Tanker om AI, hvor er vi på vei, og hvordan bør offentlig sektor benytte seg av teknologien – på kort og mellomlang sikt, v/Einar Duenger Bøhn (Senter for forskning på kunstig intelligens på UiA (CAIR))

Casesesjon - kunstig intelligens fra A til Å

Hva blir gjort i norsk offentlig sektor? Læringspunkter, suksesshistorier, nedturer og utfordringer. Anbefalinger til virksomheter som er i oppstartsfasen med kunstig intelligens

Beskrivelse

Dersom du ikke hadde mulighet til å komme den 5. april, men vil holdes oppdatert på kommende fagforum, oppfordrer vi deg til å melde deg på Difis nyhetsbrev. Ønsker du tilgang til samarbeidsforumet på Slack? Send en melding til Heather Broomfield

Publisert: 12. mar 2019, Sist endret: 24. apr 2019

Deldette