Frokostseminar: Er kategoristyring noe for din virksomhet?

27. mai 2019
Difis kurs- og konferansesenter

Beskrivelse

Kategoristyring handler om organisering og styring av innkjøpsporteføljen på tvers av flere områder i en virksomhet. En samlet håndtering av innkjøp er et sterkt virkemiddel som virkelig kan bidra til å møte utfordringene i offentlig sektor. 

Målgruppe 
For ledere og andre som jobber med å effektivisere virksomheten. Frokostseminaret er tilrettelagt for deg som lurer på om kategoristyring er et relevant virkemiddel for din virksomhet. Difi vil også bruke seminaret til å rekruttere nye virksomheter til vårt kategoristyringsnettverk. Neste møte for dette er 19. juni.

Generelt  
Kategoristyring bidrar til å frigjøre ressurser, samordne innkjøp og samarbeide tettere med leverandører for å utnytte potensialet i markedet.

Mål for arrangementet 
Målet for arrangementet er at du ser mulighetene som ligger i kategoristyring, og gi deg muligheten til å vurdere om Difis kategoristyringsnettverk for å utveksle erfaringer er relevant. 

Program

Kl. 08.30–09.00: Kaffe/te og registrering

Kl. 09.00-11.00:
- Velkommen og introduksjon om hva Difi tilbyr på kategoristyring

- Snakker vi om keiserens nye klær eller innebærer kategoristyring noen reelle endringer for å møte virksomhetens utfordringer? Hvordan kan innkjøpsfunksjonen gå fra å være en støtte til å bli en proaktiv partner for fagmiljø og ledelsen?

- Thor Møller, seksjonsleder for administrative anskaffelser hos Politiet, vil fortelle om kategoriarbeid knyttet til konsulenter og presentere læringspunkter knyttet til kategoristrategi på IKT.

Les mer om innkjøpsledelse:
https://www.anskaffelser.no/innkjopsledelse

Abonner på Difis nyhetsbrev

Publisert: 05. apr 2019, Sist endret: 23. mai 2019

Deldette