Interessentmøte: utvikling av veiledning for grønne og sirkulære tekstilanskaffelser

20. aug 2019
Difis kurs- og konferansesenter

Beskrivelse

Difi skal lage veiledning for grønne og sirkulære tekstilanskaffelser. Prioritert produktområde vil være arbeidstøy. Vi inviterer alle som ønsker det til interessentmøte for å høre om foreløpige planer for arbeidet og gi sine innspill. 

Målet med arbeidet er å gjøre det enklere for offentlige oppdragsgivere å gjennomføre miljøvennlige anskaffelser av tekstiler.

Som en del av arbeidet med å lage veiledning vil det utarbeides forslag til bærekraftskrav og -kriterier som offentlige innkjøpere kan laste ned og putte rett inn i sine anskaffelsesdokumenter. Disse blir å finne i kriterieviseren, Difi sitt verktøy for bærekraftige anskaffelser.

Les mer her: https://www.anskaffelser.no/nyhet/2019/06/interessentmote-gronne-og-sirkulaere-anskaffelser-av-mobler-og-tekstil-i-august

Målgruppe 
Leverandører av tekstiler, bransjeorganisasjoner, offentlige innkjøpere, andre interessenter.

Delta via webinar 
Gjennomfør påmelding og merk med "video" i kommentarfeltet. Vi vil før møtet sende deg informasjon om hvordan du deltar via web. På den måten kan du følge møtet og komme med dine innspill fra der du er.

For deltagelse via webinar 
Benytt Google Chrome: https://difi.webex.com/meet/konf01 eller eventuelt Skype: konf01@difi.webex.com

Når du deltar via webinar er det viktig at du hos deg skrur av både lyd og video på din egen PC. Det vil bli mulig å gi innspill eller stille spørsmål via chatte-funksjon. Du vil kunne se presentasjonen og høre foredragsholders innlegg underveis. 

Møtet starter kl. 09.00, og vi åpner det virtuelle møterommet et kvarter før. 

Abonner på Difis nyhetsbrev

Publisert: 27. jun 2019, Sist endret: 21. aug 2019

Deldette