Interessentmøte: utvikling av veiledning for grønne og sirkulære møbelanskaffelser

21. aug 2019
Difis kurs- og konferansesenter

Praktisk informasjon

Start: Onsdag 21. august 2019 - 09:00
Slutt: Onsdag 21. august 2019 - 10:30
Adresse: Difis kurs- og konferansesenter, Grev Wedels plass 9, 2. etasje, inngang Myntgata , Oslo
Påmeldingsfrist: Tirsdag 20. august 2019 - 12:00
Ansvarlig: Tonje Nerby, mob: 468 98 165
Fagkategori: MiljøOffentlige anskaffelserSosialt ansvar

Beskrivelse

Difi skal lage veiledning for grønne og sirkulære møbelanskaffelser. Prioritert produktområde vil være kontormøbler. Vi inviterer alle som ønsker det til interessentmøte for å høre om foreløpige planer for arbeidet og gi sine innspill. 

Målet med arbeidet er å gjøre det enklere for offentlige oppdragsgivere å gjennomføre miljøvennlige anskaffelser av møbler.

Som en del av arbeidet med å lage veiledning vil det utarbeides forslag til bærekraftskrav og -kriterier som offentlige innkjøpere kan laste ned og putte rett inn i sine anskaffelsesdokumenter. Disse blir å finne i kriterieveiviseren, Difi sitt verktøy for bærekraftige anskaffelser.

Les mer her: https://www.anskaffelser.no/nyhet/2019/06/interessentmote-gronne-og-sirkulaere-anskaffelser-av-mobler-og-tekstil-i-august

Målgruppe:

Leverandører av møbler, produsenter av møbler, interiørarkitekter, bransjeorganisasjoner, offentlige innkjøpere, andre interessenter.

Delta via webinar:

Gjennomfør påmelding og merk med "video" i kommentarfeltet. Vi vil før møtet sende deg  informasjon om hvordan du deltar via web. På den måten kan du følge møtet og komme med dine innspill fra der du er.

Abonner på Difis nyhetsbrev

Publisert: 27. jun 2019, Sist endret: 09. jul 2019

Deldette