Difis innkjøpsledernettverk - tema: Kontraktsoppfølging

05. des 2019
Difis kurs- og konferansesenter

Beskrivelse

5. februar skal Difi lansere et kontraktsoppfølgingsverktøy for evaluering av leveranser innenfor tjenesteleveranser og vareleveranser. Verktøyet er utarbeidet i Microsoft Forms og er gratis for alle virksomheter. På dette møtet vil du få verktøyet presentert, i tillegg får du høre en historie fra NAV om deres kontraktsoppfølgingsarbeid.

Målgruppe 
Møtet er tilpasset medlemmer av Difis innkjøpsledernettverk, men det er åpent for alle med lederansvar eller som jobber med lederstøtte.

Generelt 
Som et steg fram til en heldigital anskaffelsesprosess i 2025, vil kontraktsoppfølging ved hjelp av elektronisk løsning i Microsoft forms være en mulighet til å gjøre kontraktsoppfølgingen mere strukturert. Fredrik Mortensen fra Difi presenterer verktøyet som nå er i testfasen.

Gunda Djupvik – vil fortelle om hvordan virksomheten har gått fra lokal organisering av innkjøp i 2013, til å plassere innkjøpsfunksjonen sentralt i virksomheten. Ved å gjøre et slikt organisatorisk grep har virksomheten redusert risiko for feil i anskaffelsesprosessen, styrket kontraktsoppfølgingen og gevinstrealiseringen, samt fått en mer aktiv dialog med markedet.

Mål 
Utveksle erfaringer om innkjøpsledelse.

Program
12.00–12.30  Kaffe og registrering
Tillit og kontroll – relasjoner til leverandørene
Kontraktsoppfølgingsverktøy for evaluering av leveranser
Fra desentral til sentral plassering av innkjøpsfunksjonen, ved Gunda Djupvik i NAV
Lederes rolle i kontraktsoppfølgingsfasen
14.30  Slutt

Seminaret blir strømmet. Du trenger ikke melde deg på for å følge strømmingen. Bruk Chrome nettleser når du skal følge strømmingen.

https://rec.anywhere.vc/live/h7RdpJY7VX8L89Xd

Tidligere presentasjoner i innkjøpsledernettverket finner du her.

Målgruppe
Møtet er tilpasset medlemmer av Difis innkjøpsledernettverk, men det er åpent for alle med lederansvar eller som jobber med lederstøtte.

Abonner på Difis nyhetsbrev

Publisert: 12. mar 2019, Sist endret: 06. des 2019

Deldette