Skatenettverket

Skatenettverket er et tilbud til offentlige virksomheter om å få tilgang til samhandlingsområdet for Skate, Skates arbeidsutvalg og tiltak under Difis tverrgående digitaliseringsstrategi. Ved å melde seg inn i Skatenettverket kan alle virksomheter i norsk forvaltning følge arbeidet rundt Skate tettere.

Publisert: 30. jan 2017, Sist endret: 28. nov 2018

Deltakelse

Alle virksomheter i norsk forvaltning kan delta i Skatenettverket. Én navngitt bruker fra hver virksomhet representerer virksomheten i Skatenettverket. Representanten får lesetilgang til Skates samhandlingsområde og er kontaktpunkt for alle henvendelser til virksomheten.

Representanten forutsettes å dele relevant informasjon fra samhandlingsområdet med andre i egen virksomhet som har behov for informasjonen. Som deltaker i Skatenettverket kan virksomheten, ved representanten, bli bedt om innspill og synspunkt på konkrete saker både fra Skatesekretariatet og fra tiltakseiere for tiltak under Difis tverrgående digitaliseringsstrategi.

Ønsker virksomheten å gi innspill utover det man er invitert til, må representanten kontakte Skatesekretariatet eller aktuell tiltakseier med en kort begrunnelse.

Innspill og meldinger som representanten sender inn, gjøres på vegne av virksomheten og forutsettes forankret i tråd med god forvaltningspraksis.

Det er ikke tillatt å legge taushetsbelagt eller annen beskyttelsesverdig informasjon på samhandlingsområdet. I utgangspunktet er all informasjon tilgjengelig for alle brukere.

Deldette

Hjelp oss å bli bedre

Fant du det du lette etter?

Tilbakemeldinger blir ikke besvart. Gå til siden med kontaktinformasjon hvis du trenger hjelp.

* Påkrevd

Hjelp oss å bli bedre
*