Behovskatalogen

Behovskatalogen er en oversikt over identifiserte behov for felleskomponenter og -løsninger i forvaltningen.

Publisert: 18. mar 2016, Sist endret: 15. sep 2017

Skates veikartarbeid tar utgangspunkt i forvaltningens behov for felleskomponenter og –løsninger. En sentral del av veikartarbeidet har vært å identifisere behov og avklare hvordan hvert enkelt behov skal håndteres. Alle identifiserte behov er beskrevet på en enhetlig måte, og samlet i en felles behovskatalog.

Alle offentlige virksomheter kan melde inn nye behov for felleskomponenter og –løsninger via skatesekretariatet@difi.no.

Alle behov blir vurdert. Dersom behovet er knyttet til videreutvikling av en eksisterende felleskomponent, blir dette videreformidlet til ansvarlig virksomhet. Behov som vurderes til å være av stor interesse og viktighet for flere virksomheter kan vurderes som et felles samarbeidsprosjekt.

Behovskatalogen er under omstrukturering, og vil etter planen være ferdig oppdatert i løpet av høsten. Vi vil da legge ut noe mer detaljert informasjon om innholdet. Den fulle utgaven av behovskatalogen vil bare være tilgjengelig for virksomheter som deltar i Skate- og veikartarbeidet.

Deldette

Kontakt

Hjelp oss å bli bedre

Fant du det du lette etter?

Tilbakemeldinger blir ikke besvart. Gå til siden med kontaktinformasjon hvis du trenger hjelp.

* Påkrevd

Hjelp oss å bli bedre
*