Nettverkssamlingar for digitalt førsteval

Hausten 2017 arrangerte Difi nettverkssamlingar om Digitalt førsteval. Du kan finne opptak og presentasjonar frå samlingane på denne sida her.

Publisert: 30. jun 2017, Sist endra: 03. mai 2019

Digital mogenskap

Brukarorientering

I 2016 dreide fellesføringa i staten seg om brukarretting. Difi har oppsummert korleis verksemdene arbeidde med dette temaet.

Teknologi og innovasjon

Innovasjon, innkjøp og partnersamarbeid

Arbeidet med å fullføre digitalt førsteval fortset. Dersom du arbeider med dette i di verksemd og ønsker å diskutere dette med nokon, ta kontakt med oss.

Aktuelt

Teamet bak nettverkssamlingene

Vi er mange som er med i teamet som arrangerer nettverkssamlingene. Vi sitter med ulik kompetanse og erfaringer og for at deltakerne skal få litt bedre oversikt over hvem vi er, så har vi laget en oversikt med bilde og en kort faglig biografi. Der finner du også kontaktinformasjon på hver og en av oss.

Digitalt førstevalg: Tredje nettverkssamling

13. november gjennomførte Difi den tredje samlingen i nettverket for Digitalt førstevalg. Fire korte foredrag formidlet spennende og viktig kunnskap om temaet “Teknologi og innovasjon”.

Digitalt førstevalg: Fjerde nettverkssamling

6. desember gjennomførte Difi den fjerde og siste samlingen i nettverket for Digitalt førstevalg. Temaet for samlingen var: Innovasjon, innkjøp og partnersamarbeid.

Kontakt

Hjelp oss å bli bedre

Fant du det du lette etter?

Tilbakemeldinger blir ikke besvart. Gå til siden med kontaktinformasjon hvis du trenger hjelp.

* Påkrevd

Hjelp oss å bli bedre
*