Nettverkssamlingar for digitalt førsteval

Hausten 2017 arrangerte Difi nettverkssamlingar om Digitalt førsteval. Du kan finne opptak og presentasjonar frå samlingane på denne sida her.

Digital modenskap

Opptak og presentasjonar frå samlinga.

Du kan også lese om kvifor du bør starte med å finne ut av di verksemds digitale mogenskap.

Verktøy for å måle di verksemds digitale mogenskap.

Brukarorientering

Opptak og presentasjonar frå samlinga.

I 2016 dreide fellesføringa i staten seg om brukarretting. Difi har oppsummert korleis verksemdene arbeidde med dette temaet.
 

Teknologi og innovasjon

Opptak og presentasjonar frå samlinga.

Difis innovasjonssider.

Innovasjon, innkjøp og partnersamarbeid

Opptak og presentasjoner frå samlinga.

Difis sider om innovative anskaffingar.

 

Arbeidet med å fullføre digitalt førsteval fortset. Dersom du arbeider med dette i di verksemd og ønsker å diskutere dette med nokon, ta kontakt med oss.

Publisert: 30. jun 2017, Sist endra: 16. jan 2018

Aktuelt

Teamet bak nettverkssamlingene

Vi er mange som er med i teamet som arrangerer nettverkssamlingene. Vi sitter med ulik kompetanse og erfaringer og for at deltakerne skal få litt bedre oversikt over hvem vi er, så har vi laget en oversikt med bilde og en kort faglig biografi. Der finner du også kontaktinformasjon på hver og en av oss.

Digitalt førstevalg: Tredje nettverkssamling

13. november gjennomførte Difi den tredje samlingen i nettverket for Digitalt førstevalg. Fire korte foredrag formidlet spennende og viktig kunnskap om temaet “Teknologi og innovasjon”.

Digitalt førstevalg: Fjerde nettverkssamling

6. desember gjennomførte Difi den fjerde og siste samlingen i nettverket for Digitalt førstevalg. Temaet for samlingen var: Innovasjon, innkjøp og partnersamarbeid.

Ny nettverksamling om teknologi og innovasjon

13. november arrangerer Digitalt førstevalg den tredje nettverkssamlingen i høst. Tema for dagen er Teknologi og innovasjon. Vi har fått til et spennende program og gleder oss veldig til høre innleggene fra de fire foredragsholderne.

Start med digital modenhet

Alle offentlige virksomheter skal fullføre digitalt førstevalg. Hvorfor det kan være lurt å starte med virksomhetens digitale modenhet ble diskutert på Difis første nettverkssamling 4. september.

Kontakt

Hjelp oss å bli bedre

Fant du det du lette etter?

Tilbakemeldinger blir ikke besvart. Gå til siden med kontaktinformasjon hvis du trenger hjelp.

* Påkrevd

Hjelp oss å bli bedre
*