Nettverkssamlingar for digitalt førsteval

Vi veit at fleire statlege verksemder ønsker å diskutere med andre verksemder i same situasjon. Derfor inviterer vi til fire nettverkssamlingar ut over hausten.

Hensikta er å skape ein arena for å utveksle erfaringar og meiningar, samt kompetanseheving gjennom eit fagleg innhald. Vi vil gjerne at dei same personane deltar på dei ulike samlingane, slik at deltakarane vert kjende og kan bygge vidare på tidlegare diskusjonar.

Samlingar hausten 2017

Samlingane vert haldne i Difi sine lokale på Grev Wedels plass 9 i Oslo.

 • Digital modenskap
  Måndag 4. september, kl. 11:30-15:00
 • Brukarorientering
  Fredag 29. september, kl. 11:30-15:00
 • Teknologi og innovasjon
  Måndag 13. november, kl. 11:30-15:00
 • Tema ikkje fastsett
  Onsdag 6. desember, kl. 11:30-15:00

Nettverkstreffa vil bestå av både korte foredrag, gruppediskusjonar og gruppearbeid. Gjensidig erfaringsutveksling og læring er ein viktig del av det å møtast. Vi startar første samling som ei stor gruppe og vil seinare dele opp i mindre grupper.

Publisert: 30. jun 2017, Sist endra: 06. nov 2017

Aktuelt

Ny nettverksamling om teknologi og innovasjon

13. november arrangerer Digitalt førstevalg den tredje nettverkssamlingen i høst. Tema for dagen er Teknologi og innovasjon. Vi har fått til et spennende program og gleder oss veldig til høre innleggene fra de fire foredragsholderne.

Start med digital modenhet

Alle offentlige virksomheter skal fullføre digitalt førstevalg. Hvorfor det kan være lurt å starte med virksomhetens digitale modenhet ble diskutert på Difis første nettverkssamling 4. september.

Teamet bak nettverkssamlingene

Vi er mange som er med i teamet som arrangerer nettverkssamlingene. Vi sitter med ulik kompetanse og erfaringer og for at deltakerne skal få litt bedre oversikt over hvem vi er, så har vi laget en oversikt med bilde og en kort faglig biografi. Der finner du også kontaktinformasjon på hver og en av oss.

Kontakt

Fant du det du lette etter?

* er obligatoriske felter som du må fylle ut for å sende skjemaet. Hvis du har et spørsmål du ønsker svar på, vennligst se www.difi.no/om-difi/kontakt-oss

Fant du det du lette etter?
*