NIFS-møte 22. april: Trygg digital hverdag i krisetider

NIFS-logo med spøkelse

Digitalt NIFS-møte onsdag 22. april, om muligheter og utfordringer med økt bruk av digitale verktøy i arbeids- og skolehverdagen, var en stor suksess og vi sitter igjen med høy deltagelse og gode tilbakemeldinger. Over 80 deltakere strømmet arrangementet.

Publisert: 07. apr 2020, Sist endret: 26. aug 2020

Dette var første gangen seksjonen brukte «Teams Direktesendt arrangement». Vi regner dette som en så stor suksess at vi i framtiden vil vi vurdere en kombinasjon av fysiske nettverksmøter og digitale møter. Da kan vi nå flere medlemmer og det blir enklere med deltagelse fra hele landet.

Hold dere med oppdatert med informasjon og råd fra NSM - Nasjonal sikkerhetsmyndighet og koronasituasjonen og NorSIS - Hvordan bevare en trygg digital hverdag.

Opprinnelig invitasjon og agenda

NSM og NorSIS vil snakke om utfordringer og aktuelle sikkerhetstiltak i koronaperioden, blant annet om hvordan vi skal bevare en trygg digital hverdag når mange sitter på hjemmekontor.

Digitaliseringsdirektoratet forvalter flere av fellesløsningene som samfunnet er helt avhengige av, enten det er hverdag eller krise. Vi vil fortelle om hvordan felleskomponentforvaltningen jobber med å møte behovet for nye løsninger på tvers av forvaltningen.

Agenda
TidTema
10:00Velkommen
10:05Nytt fra Digitaliseringsdirektoratet v/seksjonssjef Kjetil Korslien
10:20Cybersikkerhet i krisetider v/seksjonssjef Tom Andrè Røgden, Nasjonalt Cybersikkerhetssenter NSM
10:50Hvordan bevare en trygg digital hverdag med koronatiltak v/seniorrådgiver Trude Talberg-Furulund, NorSIS
11:20Fellesløsningene som viktige byggeklosser i Coronatiden v/seksjonssjef Nina Munthe Olsen, Digitaliseringsdirektoratet
11:50Avslutning

Praktisk informasjon:

  • Møtet er for ansatte i offentlig sektor.
  • NIFS-medlemmer får invitasjon i e-post.
  • Møtet finner sted digitalt via Microsoft Teams applikasjon eller Microsoft Teams webgrensesnitt.
  • Kaffe eller te og forfriskninger må du finne fram selv denne gang :-)

NIFS-møtene er åpne for alle offentlige ansatte. Hvis din virksomhet ønsker å delta, eller har andre spørsmål om NIFS, kan du sende en e-post til infosikkerhet@digdir.no. 

Deldette

Kontakt