Innovasjonspris til Arendal kommune

Vi gratulerer Arendal kommune som vant innovasjonsprisen for kommunesektoren på Arendalskonferansen 18. juni. Prisen deles ut for første gang, av Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Difi, som også er et kompetansemiljø for innovasjon i stat og kommune, var representert i juryen.

Publisert: 18. jun 2014, Sist endret: 28. jun 2020

Innovasjonsprisen, som deles ut av Kommunal- og moderniseringsdepartementet, skal gå til en kommune som har greid å tenke nytt og sette innovative ideer ut i livet. Og prisen gikk i år til Arendal kommune, som har satset på innovasjon som en integrert del av kommunens oppgaveløsning. Både Narvik og Skien kommune var også med i finaleheatet og får spesiell berømmelse fra juryen for deres solide innovasjonsarbeid.

Les mer om innovasjonsprisen og juryens begrunnelse i en pressemelding fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

Kompetansemiljø for innovasjon

Difi er et kompetansemiljø for innovasjon i stat og kommune, og har som mål å være en pådriver og veileder i arbeidet med å gjøre offentlig sektor mer innovativ. Difi jobber blant annet med å gjøre innovasjonsmetoder kjent i kommunene, tilrettelegge for å dele informasjon fra innovasjonsprosesser, og med å etablere fysiske og digitale møteplasser for innovasjon.

- Vi jobber med å skaffe oss oversikt over hva som foregår av innovasjon i kommunene. Alle søknadene til innovasjonsprisen har gitt oss et godt innblikk i dette. I tillegg jobber vi med å skaffe oss et kunnskapsgrunnlag, og involverer både kommuner og statlige virksomheter i dette arbeidet, sier Sissel Kristin Hoel, som leder Difis innovasjonsprosjekt og representant i juryen for innovasjonsprisen.

Les mer om Difis komptansemiljø for innovasjon.

Deldette

Kommentarer

Skriv ny kommentar

* obligatorisk felt som du må fylle ut