eFormidling

Med denne løsningen får din virksomhet en sikker, samordnet og effektiv meldingsutveksling mot virksomheter og innbyggere.

Publisert: 03. jun 2019, Sist endret: 12. jun 2019
Kort om løsningen
Målgruppe

Anbefalt for statlige virksomheter

Anbefalt for kommunal sektor

Sluttbrukere

Ansatte i statlige virksomheter

Ansatte i kommunal sektor

Juridiske forutsetninger for brukIngen vesentlige forutsetninger
Planlagte endringerNytt grensesnitt i Integrasjonspunktet. Se videreutviklingsplan
BetalingGratis etablering. Gratis bruk. Se betalingsinformasjon
ForvalterDifi
Samhandling er noe av det aller aller viktigste. Vi må passe på at ikke alle sitter på hver sin tue og gjør sin egen variant, men at vi får en helhetlig tilnærming til digitalisering i Norge
 
 

Vi anbefaler å bruke eFormidling sammen med:

Her kan du se eksempel på hvordan kombinere ulike løsninger for meldingsutveksling.

Andre kombinasjoner kan være mulig. Kontakt oss gjerne dersom du har innspill. 

Spørsmål og svar om Torget

Hva er formålet med Torget?

Torget er en samlet og enhetlig framstilling av tilgjengelige fellesløsninger. Det viser sammenhenger og samspill mellom løsninger. Målet er å gjøre det enklere å finne eksisterende løsninger, gi et bedre beslutningsgrunnlag, og slik bidra til økt bruk av fellesløsninger.

Vi legger opp til at du skal bruke Torget sammen med blant annet Felles datakatalog, Altinn digitalisering og Difis samarbeidsportal.

Hvilke løsninger finner jeg på Torget?

I denne versjonen av Torget har vi prioritert de nasjonale felleskomponentene, andre fellesløsninger forvaltet av Difi og Brønnøysundregistrene, og utvalgte løsninger som KS står bak. Oversikt over alle løsningene finner du på siden Alle fellesløsninger.

Kan jeg legge inn egne løsninger?

Foreløpig er det ikke mulig å legge inn egne løsninger, men på sikt ønsker vi at Torget presenterer flere fellesløsninger enn de som i dag regnes som nasjonale. Kontakt oss gjerne med forslag til hvilke løsninger som bør være en del av oversikten.

Hvordan får jeg tilgang til løsningene?

Det er fortsatt de forskjellige forvalterne av fellesløsningene som må hjelpe deg dersom du ønsker å ta i bruk en løsning. Du finner lenke til hvordan du tar i bruk løsningene på sidene som presenterer hver enkelt løsning.

Alle fellesløsninger

Kontakt