Enhetsregisteret

I Enhetsregisteret finner du samtlige norske foretak, så vel statlige som private. Alle er identifisert med et nisifret organisasjonsnummer. Registeret samordner opplysninger fra MVA-registeret, Konkursregisteret med flere.

Publisert: 04. jun 2019, Sist endret: 09. jun 2019

Kort om løsningen

Målgruppe

Obligatorisk for statlige virksomheter

Anbefalt for kommunal sektor

Tilgjengelig for private virksomheter

InnholdNasjonalt grunndataregister om juridiske enheter
Juridiske forutsetninger for brukIngen vesentlige forutsetninger
Planlagte endringerIngen vesentlige endringer i 2019
BetalingGratis etablering. Gratis bruk. Se betalingsinformasjon
ForvalterBrønnøysundregistrene
Forvaltningen skal gjenbruke informasjon i stedet for å spørre brukerne på nytt om forhold de allerede har opplyst. Dette omtales gjerne som ‹kun én gang›, og er en av regjeringens hovedprioriteringer i IKT-politikken
 
 

Vi anbefaler å bruke Enhetsregisteret sammen med:

Andre kombinasjoner kan være mulige. Kontakt oss gjerne dersom du har innspill.

Spørsmål og svar om Torget

Hva er formålet med Torget?

Torget er en samlet og enhetlig framstilling av tilgjengelige fellesløsninger. Det viser sammenhenger og samspill mellom løsninger. Målet er å gjøre det enklere å finne eksisterende løsninger, gi et bedre beslutningsgrunnlag, og slik bidra til økt bruk av fellesløsninger.

Vi legger opp til at du skal bruke Torget sammen med blant annet Felles datakatalog, Altinn digitalisering og Difis samarbeidsportal.

Hvilke løsninger finner jeg på Torget?

I denne versjonen av Torget har vi prioritert de nasjonale felleskomponentene, andre fellesløsninger forvaltet av Difi og Brønnøysundregistrene, og utvalgte løsninger som KS står bak. Oversikt over alle løsningene finner du på siden Alle fellesløsninger.

Kan jeg legge inn egne løsninger?

Foreløpig er det ikke mulig å legge inn egne løsninger, men på sikt ønsker vi at Torget presenterer flere fellesløsninger enn de som i dag regnes som nasjonale. Kontakt oss gjerne med forslag til hvilke løsninger som bør være en del av oversikten.

Hvordan får jeg tilgang til løsningene?

Det er fortsatt de forskjellige forvalterne av fellesløsningene som må hjelpe deg dersom du ønsker å ta i bruk en løsning. Du finner lenke til hvordan du tar i bruk løsningene på sidene som presenterer hver enkelt løsning.

Alle fellesløsninger

Kontakt