MoP-kurs

Har du behov for å lære mer om metodikk for porteføljestyring? Her finner du en oversikt over tilgjengelige kurs i porteføljestyring, basert på Axelos MoP-standard.

Som et resultat av virksomhetenes samarbeid gjennom Nettverket for Program- og Porteføljestyring er det blant annet identifisert et behov for kompetanseutvikling innen Porteføljestyring, både med tanke på virksomhetsledelsens forståelse for sammenheng og nytteverdi knyttet til virksomhetsledelse, samt metodikk-kompetanse blant personell som skal ivareta de praktiske arbeidsprosessene knyttet til porteføljestyringen. 

Difi har oppfordret kursleverandører til å synliggjøre hva de kan tilby av kurs i porteføljestyring, basert på MoP (Management of Portfolios), tilpasset til norsk offentlig sektor.  De som har meldt inn til Difi at de kan tilby slike kurs er:

 

Eventuelle andre leverandører som har tilsvarende kurstilbud som burde være med på denne siden bes ta kontakt med Difi; prosjektveiviseren@difi.no

Publisert: 22. jan 2016, Sist endret: 14. okt 2017

Deldette

Kontakt

Fant du det du lette etter?

* er obligatoriske felter som du må fylle ut for å sende skjemaet. Hvis du har et spørsmål du ønsker svar på, vennligst se www.difi.no/om-difi/kontakt-oss

Fant du det du lette etter?
*