"Endring til frokost" - Difis møteserie om endringsledelse

24. mai 2017
Oslo

Velkommen til det tredje frokostmøte i vår nye møteserie med tema endringsledelse. Endring til frokost handler om å gjøre endringsledelse praktisk og å dele erfaringer, metoder og kunnskap på tvers av offentlig sektor. Denne gangen har  "Endring til frokost" invitert to innledere fra Arkivverket for å dele sine erfaringer. Temaet er ledelse- og organisasjonsutvikling med utgangspunkt i en ny digital hverdag.

Arrangementet vil direkteoverført på Nett-TV her: http://difi.aventia.no/?cid=1&live=1

Praktisk informasjon

Start: Onsdag 24. mai 2017 - 09:00
Slutt: Onsdag 24. mai 2017 - 10:00
Adresse: Difis kurs- og konferansesenter, Grev Wedels plass 9, 2. etasje, inngang Myntgata, Oslo, (Kart)
Pris: 0
Påmeldingsfrist: Mandag 22. mai 2017 - 23:59
Avmeldingsfrist: Mandag 22. mai 2017 - 23:59
Fagkategori: LedelseOffentlige anskaffelser

Beskrivelse

Digitalisering er driveren for endring internt i Arkivverket, samtidig som de har en rolle i å bidra til digitalisering ute i forvaltningen. Vi spør Nina Sedvartsen Dudek som jobber i stab for strategi og styring om hvordan de legger til rette for de interne endringene. Hvordan må Arkivverkets ledere jobbe for å få til nye samarbeidsformer? Hvordan legger de til rette for ny arbeidskultur i ny organisasjonsstruktur med flere digitale arbeidsprosesser? Hva må til for at innføringen av fjernledelse skal fungere? 

I tillegg spør vi mellomleder og fagdirektør Stian Norli om hvordan han håndterer situasjonen fra sitt ståsted. Hvilke utfordringer har han møtt? Får han nødvendig hjelp til å lede sine medarbeidere gjennom endringen? Hva har han lært?

Vi ønsker vel møtt!

Det vil bli servert en enkel frokost fra kl. 08.30.

 

 

Målgruppe

Mellomledere i offentlig sektor.

Sist endret: 
16. mai 2017