Kreftregisteret tar i bruk Difis postkasseløsning

Kreftregisteret er den tredje statlige virksomhetene som tar i bruk Difis digitale postkasseløsning, der du kan velge mellom to leverandører av postkasser. Statens innkrevingssentral og NAV er allerede i gang.

Publisert: 15. apr 2015, Sist endret: 29. okt 2018

Kreftregisteret tok allerede for en stund tilbake i bruk Digipost, men er nå med i avtalen Difi har inngått på vegne av hele forvaltningen. Dermed vil også de som bruker e-Boks få mulighet til å få digital post fra Kreftregisteret.

Kreftregisteret er den tredje i rekken av offentlige virksomheter som tar løsningen i bruk. Innen første kvartal 2016 skal alle statlige forvaltningsorgan sende meldinger via digital postkasse til innbygger.

Alle innbyggere som har opprettet en postkasse hos Digipost vil kunne få post fra Kreftregisteret og andre offentlige virksomheter i sin digitale postkasse. I løpet av våren 2015 vil også e-Boks knytte seg til, slik at innbyggerne kan velge mellom to postkasser.

Deldette

Kontakt