Difi og Norstella inviterer til Samhandlingsarena

Difi og Norstella inviterer til Samhandlingsarena 27.september

Publisert: 08. sep 2017, Sist endret: 29. okt 2018

En av de viktigste holdningsendringene vi trenger i offentlig forvaltning, er å sette brukerne først når vi utvikler digitale tjenester. Det handler også om å kunne respondere hurtigere enn før.  Dette utfordrer tradisjonelle arbeidsformer og tankesett. England har gjort et spennende arbeid de senere årene, hvor en "Digital Servce Standard" er blitt obligatorisk ved utvikling av digitale tjenester. Er det en god ide å gjøre noe liknende også i Norge?  

Norstella og Difi inviterer til debatt! 

Målgruppe er de som utvikler offentlige digitale tjenester, både offentlige ansatte og leverandører/konsulenter til offentlig sektor.

Du kan melde deg på her.

Deldette