Dilemmatrening i ny drakt

Konfidensialitets-Kari, Integritets-Ivar og Serviceinnstilte Sam, tre ulike figurer i dilemmatreningen, bak en dilemmatreningsduk

Difi fikk ny logo og gikk fra å være grønn til blå for en tid tilbake. Nå har vi frisket opp dilemmatreningen!

Publisert: 14. jun 2019, Sist endret: 14. jun 2019

Dilemmatrening er et fleksibelt opplæringsverktøy som skal bidra til å skape refleksjon blant de ansatte. Hva tenker Konfidensialitets-Kari, Integritets-Ivar og Serviceinnstilte Sam om ulike problemstillinger knyttet til informasjonssikkerhet? Og hva tenker de ansatte i din virksomhet?

Dilemmatreningen har fått nytt utseende, men det er det samme innholdet. Den kan lastes ned fra våre nettsider, og skrives ut og fritt benyttes av alle. Du kan laste ned en pakke som består av duk (i fire deler), dilemmaer, perspektivkort, spilleregler og hjelp til fasilitator. I tillegg kan du blant annet laste ned de enkelte delene hver for seg, maler for å lage egne dilemmaer, og diplomer som kan benyttes for å «premiere» deltakerne.

Last ned dilemmatreningen her

Kontakt