Nyhetsarkiv

Vinnerne av anskaffelsesprisene 2017

Torsdag 23. november 2017 delte DIFI ut anskaffelsespriser til to verdige vinnere. Det var sju nominerte innenfor priskategoriene bærekraftige anskaffelser og digitalisering og god styring.

Dette er de nominerte til Anskaffelsesprisen 2017

Difi har fått inn mange og svært gode kandidater til Anskaffelsesprisen for 2017 og de nominerte i to kategorier er nå klare. De to prisene vil bli delt ut på Anskaffelseskonferansen 23.november.

Foto av 9 prisvinnere fra teamet "Leiteaksjon"

Åpne data er viktig og nyttig

Leiteaksjon og kjøtproduksjon er blant problema deltakarane laga løysingar for i idekonkurransen Hack4no. Over 200 deltakarar - utviklarar, designerar og andre - møttes for å sjå kva ein kan lage med opne offentlege data.

Digitaliseringsrådet lanserer årets erfaringsrapport

Siden januar 2016 har Digitaliseringsrådet gitt 199 anbefalinger til 26 prosjekter. Nå har de oppsummert erfaringene og anbefalingene i en ny rapport: Gordiske knuter i digitaliseringsprosjekter- hvordan kan vi løse dem?

Illustrasjon med ny Difi logo

Velkommen til nye Difi!

Difi har vært gjennom en omorganiseringsprosess, og har fått ny visuell profil. Alle Difi sine portaler, maler, skilt og dekor har fått ny logo, fargepalett og grafisk system.

Sider