Nyhetsarkiv

Illustrasjon som viser en del av en sirkel. Mennesker snakker sammen, og de holder en modell med flere hus. Det skal være en illustrasjon på at flere organisasjoner starter dialogen om å samarbeide.

Nettsider for Digitale tjenester i samarbeid er lansert

«Digitale tjenester i samarbeid» skal være til støtte virksomheter som går sammen for å utvikle sammenhengende og brukerorienterte løsninger. Her skal det være mulig å lære av andres erfaringer og få gode råd i alle prosjektfaser.

Torget for digitale fellesløsninger lansert

På Digitaliseringskonferansen 11. juni ble det lansert et virtuelt torg for digitale fellesløsninger. Statssekretær Paul Chaffey, prosjektleder for Torget, Asli Aydemir, og mange andre var med på lanseringen.

Konfidensialitets-Kari, Integritets-Ivar og Serviceinnstilte Sam, tre ulike figurer i dilemmatreningen, bak en dilemmatreningsduk

Dilemmatrening i ny drakt

Difi fikk ny logo og gikk fra å være grønn til blå for en tid tilbake. Nå har vi frisket opp dilemmatreningen!

Karin Bøhlerengen og Ola Furu, NAV.

Digitaliseringsprisen 2019 til NAV

De vel 1000 deltakerne på årets digitaliseringskonferanse stemte frem NAVs nye nettjeneste for foreldrepenger til vinner av digitaliseringsprisen 2019.

Prisutdeling under Fremtidens kommuner 2019 i Arendal

Innovasjonspris til Trondheim kommune

KMDs innovasjonspris 2019 gikk til Trondheim kommune for deres helhetlige og systematiske innovasjonsarbeid over lenger tid. Ulstein og Fjell kommune var sterke kandidater til prisen, og mottok heder og ære fra juryen og statssekretær Aase Marthe Horrigmo.

Si din mening om prinsippene for IT-arkitektur i offentlig sektor

Dagens overordnede IT-arkitekturprinsipper for offentlig sektor begynner å bli gamle, og enkelte av dem er ikke så relevante eller har blitt selvsagte for de som skal benytte dem. For å styrke samhandlingen er det derfor behov for å gi ny og tydelig retning.

Invitasjon til fokusgrupper

Samarbeidsprosjektet «Oppfølging av anbefalinger i Difi-rapport 2018:4» inviterer nå medlemmer i NIFS-nettverket til å delta i fokusgrupper

Ny stortingsmelding: En mer helhetlig og effektiv anskaffelsespolitikk

Nå er regjeringens stortingsmelding om offentlige innkjøp lagt frem. – Vi må sørge for at offentlige innkjøp gjennomføres på best mulig måte, slik at innbyggerne får enda bedre kvalitet til en enda bedre pris enn i dag, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen i en pressemelding.

Sider