Nyhetsarkiv

Endring på nett fra 1.1.2020

Digitaliseringsdirektoratet har fra nyttår www.digdir.no som sin hovednettside. Innhold fra difi.no vil etter hvert bli oppdatert og flyttet til disse sidene.

About the Norwegian Digitalisation Agency

As of 1st January 2020, Altinn, the data management section of the Brønnøysund Register Centre and parts of the Norwegian Agency for Public Management and e-Government (Difi), will be merged to form a new Digitalisation Agency.

Digitaliseringsdirektoratet

Slik blir Digitaliseringsdirektoratet

Altinn, deler av fagmiljøet for informasjonsforvaltning i Brønnøysundregistrene og Direktoratet for forvaltning og ikt (Difi) vert samla i eit nytt Digitaliseringsdirektorat frå 1.1.2020.

Mobilitetsprogrammet i staten – kompetansesamarbeid på tvers

Mobilitetsprogrammet skal gjøre det enklere å utvikle og utnytte kompetanse og ressurser på tvers av virksomheter i staten. Medarbeidere som flytter på seg bygger ny kompetanse, høster viktige erfaringer og lærer å se utfordringer fra flere vinkler.

Felles datakatalog vant Fyrlyktprisen!

Fyrlyktprisen deles ut hvert år på konferansen NOKIOS i Trondheim. Årets vinner ble Felles datakatalog, som er utviklet av Brønnøysundregistrene, Difi og Skate-virksomhetene.

Lunch: -Bache, jeg trenger input på noe her. - Perfekt! Jeg har forberedt meg!- Forberedet deg? - Som leder har jeg et ansvar for å inspirere og motivere gjennom formidling. - Kall det gjerne historiefortelling. - Det var en gang en liten mellomleder....

Digitaliseringsrådet har lansert erfaringsrapporten 2019 – Den gode historien!

I dag lanserte Digitaliseringsrådet sin årlige erfaringsrapport! Erfaringene er hentet fra 55 prosjekter i over 40 virksomheter og 15 departementsområder. Vi samlet over 200 ledere og prosjektentusiaster, og det var høyt engasjement fra første stund. Temaet «Den gode historien» er åpenbart noe mange er opptatt av!

Disse er nominert til Anskaffelsesprisen 2019

Juryen har nominert 3 prosjekter til anskaffelsesprisen hvor oppdragsgiver og leverandør har gått sammen om smartere innkjøp. De tre nominerte samarbeidsprosjektene er Elverum kommune og Betonmast Innlandet, Nye Veier og Hæhre Entreprenør AS, Østre Toten kommune og Rema 1000 Lena.

Melding om celleprøve rett på mobilen

I haust gjennomfører Difi ein kampanje i sosiale medier for å støtte Livmorhalsprogrammet som ønsker å nå fleire unge kvinner via digital postkasse.

Difi presenterte funn fra innovasjonsbarometeret på Nordic Edge

Høy innovasjonstakt i alle de nordiske landene

På Nordic Edge Expo i Stavanger lanserte Difi, sammen med samarbeidspartnere i de nordiske landene, den første sammenligningen av offentlig innovasjonsarbeid i Norden. Tallene viser at 4 av 5 offentlige virksomheter i Norden er innovative.

Sider