Våre foredragsholdere

Publisert: 19. sep 2019, Sist endret: 24. sep 2019

Til å lede oss gjennom dagen har vi:

Silvija Seres

 
 

Silvija Seres er matematiker og teknologiinvestor. Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Hun jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, inkludert DNV GL og NRK, og som aktiv investor i flere teknologibedrifter. 

Foredragsholdere:

Torbjørn Røe Isaksen

 

Foto: Marte Garmann

Torbjørn Røe Isaksen er nå næringsminister. Han har tidligere vært kunnskapsminister i regjeringen Solberg 2013 - 2018 og stortingsrepresentant for Høyre.

Anita Krohn Traaseth

Portrett Anita Krohn Traaseth
 

Foto: Agnete Brun

Anita Krohn Traaseth er tidligere leder for Innovasjon Norge fra 2014 til 2019 og for Hewlett-Packard Norge AS fra 2012 til 2014. Hun er nå oppnevnt til å sitte i styret til EU-kommisjonens innovasjonsråd.  

Paul Chaffey

 
 

Paul Chaffey har vært statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet siden 2013. Han kom da fra jobben som administrerende direktør i Abelia. Chaffey har studert statsvitenskap og historie, og har tidligere jobbet i Statoil. Fra 1989 til 1997 var han stortingsrepresentant. Han har hatt styreverv i en rekke institusjoner, som Amnesty, NUPI, Universitet i Oslo, Næringslivets sikkerhetsråd og programmet Forny 2020 i Norges Forskningsråd. 

Heidi Furustøl

Heidi Furustøl er daglig leder i Etisk handel Norge  - ressurssenter for bærekraftig forretningspraksis - som hjelper sine 170 medlemsbedrifter- og offentlige virksomheter med blant annet ansvarlig innkjøpspraksis. Furustøl har en mastergrad fra London School of Economics (LSE) og erfaring fra både offentlig og privat sektor, og styreerfaring fra bl.a. Transparency International Norge. Furustøl sitter i det regjeringsoppnevnte Etikkinformasjonsutvalget som utreder om næringslivet skal pålegges informasjonsplikt og hun sitter også i Virkerådet. 

Christine Skarbø

Christine Skarbø er rådgiver/jurist i konserninnkjøp i Ålesund Kommune.

Per Harbø

Portrett Per Harbø
 
 

Per Harbø har bakgrunn fra næringslivet og vært tilknyttet NHO siden 1995 hvor han har ledet ulike prosjekter og prosesser med fokus på samhandling mellom det offentlige og det private. Han har ledet Nasjonalt program for leverandørutvikling siden 2010. Nasjonalt program for leverandørutvikling arbeider for å øke innovasjonseffekten av offentlige anskaffelser. Programmet forener kreftene til NHO, KS, Difi, Innovasjon Norge og Forskningsrådet som en pådriver- og fasilitator hvor samarbeid og samhandling utgjør kjernen. 

Paul Are A. Killie 

Paul Are A. Killie har arbeidet i teknologibransjen hele sitt yrkesliv med offentlig sektor som kunder. Han har arbeider nå som prosjektleder i Difi med ansvar for digital tjenesteutvikling. 

Eiliv Mæhle Liljevik

Eiliv Mæhle Liljevik ble ansatte som avdelingsdirektør Strategi og IT i OBOS i 2017. Han har lang erfaring fra ulike IT- og konsulentselskaper  og var medgründer av Making Waves i 2001.  

Jostein Engen

Jostein har jobbet med offentlige anskaffelser siden 1996 og har erfaring fra leverandørsiden, som konsulent og som innkjøpsleder. Han arbeider nå som prosjektleder innenfor statistikk og styringsinformasjon på anskaffelsesområdet i Difi. 

Mathias Winther

Mathias er en av Danmarks førende spesialister i å analysere offentlige innkjøpsdata – og med å forbinde innkjøpsanalyse med strategi og ledelse. Mathias driver data-projektet ”Det kommunale indkøbsdatasamarbejde” mellem SKI og 92 danske kommuner. Og har ”hands on” erfaring med å utvikle metoder, KPI’er, Business Intelligence-verktøy og analyse-rapporter, for å effektiviserer og optimerer offentlige innkjøp i Danmark. 

Bjørn Børseth

Utdannet fra forsvaret og BI (master). Jobbet med ledelse-logistikk – anskaffelser, vært med i Nye Veier fra starten av (ansatt nr 3) og forelest på BI i logistikkfag. 

Hans Jørgen Kibsgaard

Hans Jørgen Kibsgaard, Innkjøpsleder, Nordland Fylkeskommune  

Ragnhild Kvålshaugen

Ragnhild Kvålshaugen, Professor ved Handelshøyskolen BI, Senter for byggenæringen 

Frode Olsen

Frode Olsen, salgsdirektør Servicegrossistene 

Steinar Ask

Steinar Ask, Contract Manager, Avinor 

Deldette

Kontakt

  • Kurs og arrangementer
    Adresse: Postboks 1382 Vika, 0114 Oslo
    Besøksadresse: Grev Wedels plass 9, 0151 Oslo