Får Walter lov? E-læringskurs i forvaltningsloven

«Får Walter lov?» er et e-læringskurs i forvaltningsloven. Deltakeren lærer hovedprinsippene i forvaltningsloven for å sikre forsvarlig saksbehandling og borgernes rettsikkerhet.

Publisert: 04. mai 2015, Sist endret: 21. aug 2018

Hver morgen i 16 arbeidsdager får du lenke til en ny kort modul på e-post. Hver modul rettes mot et spesifikt tema som berører forvaltningsloven i praksis og tar maks fem minutter å gjennomføre. På slutten av hver modul presenteres en nøtt som du får dagen på deg til å løse, helst sammen med kolleger. Løsningen får du dagen etter.

Introduksjonsfilm til Får Walter lov?

 

Deldette

Ofte stilte spørsmål om Får Walter lov

  1. Hvis du som leder skal ta kurset sammen med resten av gruppen din, må du huske å legge inn din egen epostadresse.
  2. Når du melder på en gruppe, skal alle i gruppen få en mail innen 30 minutter. Der vil de også se hvem de skal ta kurset med. Hvis denne mailen ikke kommer frem, er det en fare for at mailen har blitt fanget opp av spam-filteret. Sjekk spam-boksen din. Hvis det ikke ligger noe der, ta kontakt med lokal IT. Sørg for at de slipper gjennom e-post fra walter@difi.no.
  3. Hvis du skal fjerne en eller flere personer fra kurset, gjør du dette under fanen ”Statistikk”. Trykk på det røde krysset.
  4. Skal du legge til flere personer i kurset? Gå inn under fanen ”Statistikk” og trykk grønt kryss.
  5. Kompabilitetsmodus må være skrudd av (IE9).
  6. Du får kursbevis når du har fullført siste modul.
  7. Er det noen i din gruppe som ikke har fått epost? Sjekk om vedkommende er lagt inn med riktig e-postadresse. Hvis e-postadressen er feil, kan du slette forekomsten og legge inn riktig e-postadresse.
  8. Opplever du tekniske problemer, sjekk de tekniske kravene som må til for at kurset skal kjøres hos dere. Ta gjerne kontakt med lokal IT støtte i egen virksomhet for å sjekke at dere har det som skal til.
  9. Hvis du ikke finner svar på ditt problem her, send en epost til brukerstøtte der du forklarer hva som skjedde/ikke skjedde. Hvilket operativsystem (Win7/8, iOS, Android) og hvilken nettleser (IE, Firefox, Chrome)? Ta gjerne skjermdump.

Kontakt