Foredragsholdere

Dagens møteleder

Siri Lill Mannes

Portrett Siri-Lill Mannes
 
 

Siri Lill Mannes er daglig leder i SpeakLab og instruktør på kurs i presentasjon. Siri Lill sto for åpningen av OECDs World Forum i Paris, intervjuet Angelina Jolie i Geneve, ledet NHOs årskonferanse i Operaen og samtalen mellom Jens Stoltenberg og ekteparet Bill og Melinda Gates samme sted. Siri Lill jobbet i TV 2 fra starten i 1992, de første årene som utenriksreporter.  I 1995 var hun nyhetsanker i God Morgen Norge. Fra 1999 til hun sluttet i 2010, ledet hun TV2 Nyhetenes hovedsendinger.

Våre foredragsholdere

Jon Gunnar Pedersen

Portrett Jon Gunnar Pedersen
 
 

Direktør i Arctic Securities ASA.  Pedersen har lang erfaring med finansiell rådgivning og var sentral i børsnoteringen av Telenor og Statoil. Pedersen har videre en politisk karriere. Han var fra 2013-2015 statssekretær for Høyre i Finansdepartementet. Videre har Pedersen vært leder for politisk sekretariat i Høyre og politiske rådgiver for Kristin Clemet i daværende Arbeids- og administrasjonsdepartementet.
Pedersen er svært anerkjent for sin unike kompetanse innen finans og politikk, og brukes som rådgiver for norske departementer og selskaper. Pedersen har studert historie og sosialøkonomi ved Universitetet i Oslo. Han tok en MBA ved Northeastern University. 

Anita Krohn Traaseth 

Portrett Anita Krohn Traaseth
 
 

Administrerende direktør i Innovasjon Norge, og tidligere toppsjef i HP Norge. Hun startet sin karriere som trainee i IBM og har senere hatt flere lederstillinger, blant annet administrerende direktør for Simula Innovation AS og strategidirektør i Det Norske Veritas Software. Krohn Traaseth er utdannet innenfor kommunikasjon og ledelse på Handelshøyskolen BI. Hun har også gjennomført lederprogram på Harvard og er sertifisert innenfor strategi og innovasjon fra MIT. Krohn Traaseth har mottatt flere utmerkelser, blant annet prisen for beste kvinnelige leder i IT bransjen av Od@-nettverket i 2012 og pris for Årets Sosiale Medie Personlighet i 2013 av Kampanje. Hun har også fått tittelen “Top 20 Women in Business in Northern Europe” og “Top 50 Most Inspiring Women in European Tech”. 

Haakon Bruun-Hanssen

Portrett Haakon Bruun-Hanssen
 
 

Admiral og Norges forsvarssjef. Han var tidligere generalinspektør for Sjøforsvaret og sjef for Forsvarets operative hovedkvarter. Han har mottatt Forsvarets hederskors for særlig fremragende virksomhet i eller for Forsvaret, sammen med en rekke andre utmerkelser.

Sigrun Vågeng

Portrett Sigrun Vågeng
 
 

Sjef i NAV, en av Norges største virksomheter,  med ansvar for å iverksette arbeids- og velferdspolitikken. Nå jobber hun for å dreie NAV i retning arbeid og bedre brukermøter. Vågeng har vært toppsjef i KS og Statens institutt for forbruksforskning, direktør for arbeidsgiverpolitikk i NHO, og hatt flere styreverv.

Paul Chaffey

Portrett Paul Chaffey
 
 

Statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet for Høyre. Han har vært stortingsrepresentant for SV og administrerende direktør for Abelia, NHOs forening for forsknings- og teknologibedrifter. Han har også vært styremedlem i flere virksomheter innen innovasjon, høyere utdanning og forskning.  Chaffey skriver på bloggen sin at han er opptatt av globalisering, innovasjon, forskning, miljø, energi, ledelse, politikk, dataspill, rødvin og fotball. 

Eva Hildrum

Tidligere departementsråd i Samferdselsdepartementet. Hun var ansatt i Statskonsult fra 1986 til 1990. Fra 1990 til 1995 arbeidet hun i Arbeids- og administrasjonsdepartementet. Fra 1995 til 1997 var hun ekspedisjonssjef i Barne- og familiedepartementet. Hun var ekspedisjonssjef i Samferdselsdepartementets . I 2012 ble Hildrum oppnevnt til ordenskansler i St. Olavs Orden.

Hanne Tømta

Teatersjef ved Nationaltheatret siden 2009. Som teatersjef ved Rogaland Teater hadde hun flere suksessoppsetninger. Hun har mottatt Stavanger Aftenblads Kulturpris.

Camilla Stoltenberg

Portrett Camilla Stoltenberg
 
 

Camilla Stoltenberg har vært direktør i Folkehelseinstituttet siden 2012. Stoltenberg er utdannet lege og forsker med doktorgrad i epidemiologi. Hun har flere verv, blant annet som leder av HelseOmsorg21-rådet (fra 2016), medlem av WHOs Technical Steering Committee for Maternal, Newborn, Child and Adolescent Health, styret i den internasjonale foreningen av folkehelseinstitutter (IANPHI), EAT advisory board, referansegruppen for det palestinske folkehelseinstituttet, og det vitenskapelige rådet i Institute of Health Metrics and Evaluation ved Universitetet i Washington. Hun er professor II ved Institutt for global helse og samfunn ved Universitetet i Bergen, og æresdoktor ved Universitetet i København.

Per Bleikelia

Per Bleikelia er utdannet politi, men har det meste av karrieren sin hatt sentrale stillinger i helse-Norge. Han har vært visedirektør på Radiumhospitalet , og administrerende direktør i Sykehuspartner Helseforetak Sør. Bleikelia har også erfaring fra Helse- og omsorgsdepartementet hvor han i flere år var ekspedisjonssjef. Nå er Per Bleikelia direktør for Ringerike sykehus, hvor hans ledelsesmodell har høstet utmerkelser fra både legeforeningen og ledelsesmiljøer utenfor helsesektoren. 

Magne Lerø

Redaktør og eier av Ukeavisen Ledelse, nettavisen Dagens Perspektiv, bransjeavisen Dagligvarehandelen og magasinet Plot gjennom selskapet Medier og Ledelse AS. Han har vært direktør i Vårt Land, administrerende direktør på Lovisenberg Diakonale Sykehus og i stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg, forlagssjef i Verbum og Genesis og informasjonssjef i Norges KFUK-KFUM. Han har også vært styremedlem og i flere bedrifter og organisasjoner. Han var i 2001 medlem av Menighetsfakultetets forstanderskap.

 

 

 

Sist endret: 
22. nov 2016

Deldette

Fant du det du lette etter?

* er obligatoriske felter som du må fylle ut for å sende skjemaet. Hvis du har et spørsmål du ønsker svar på, vennligst se www.difi.no/om-difi/kontakt-oss

Fant du det du lette etter?
*