Nett-tv og presentasjoner

Direktesending

Opptak og filmer finner du samlet på vår Vimeo-konto

Tidligere arrangementer

9.10.2017: Dine personopplysninger er gull verdt!

Difi inviterte til felles seminar om informasjonssikkerhet og personvern sammen med Datatilsynet, Forbrukerrådet og Norsis. Seminaret innledet den andre uken i Nasjonal sikkerhetsmåned som har personvern og informasjonssikkerhet som tema.

30.8.2017: Robotisering i offentlig sektor – lær av Digifrid!

Robotiseringsområdet i offentlig sektor er ett brennhett tema. Vurderer din kommune å anskaffe lignende teknologi? Vi inviterte både kommuner og leverandører av robotiseringsteknologi til en uformell diskusjon om hvordan kommunen og næringen kan nyttiggjøre prosessautomatisering, og hva som skal til for å komme i gang 30. august. Her finner du opptak og presentasjoner. Oppsummering fra workshopen ligger nederst på siden.

15.6.2017: Faglig arena for informasjonsforvaltning

Juridiske hindre, eller et hav av uutnyttede muligheter? Ofte skylder vi på lovverket som hinder for datadeling. Holdninger og kultur kan også ha skyld i mangelfull utnyttelse av data. Vi vil gå inn i dette temaet igjen og både inkludere inntoget av personvernforordningen, hva det vil si for mulighetene for deling og gjenbruk og hvilke løsninger vi bør begynne å tenke på. Forvaltningslovsutvalgets arbeid aktualiserer også igjen dette temaet. I tillegg presenterer vi resultatet fra felles datakatalog omkring beskrivelsen av hjemmel og formål for datasett.

8.6.2017: Digitaliseringskonferansen

Her kan du se opptak og presentasjoner fra konferansen. På Twitter @difi_no og #digikonf finner du kommentarer fra deltakere og andre til konferansen.

24.5.2017:"Endring til frokost" - Difis møteserie om endringsledelse

Her finner du opptak og presentasjoner fra vårt tredje frokostmøte om endringsledelse i praksis. Endring til frokost handler om å gjøre endringsledelse praktisk og å dele erfaringer, metoder og kunnskap på tvers av offentlig sektor. På dette møtet hadde vi besøk av Nina Sedvartsen Dudek og Stian Norli fra Arkivverket som delte sine erfaringer knyttet til endringsledelse.

Sider

Kontakt

  • Kurs og arrangementer
    Adresse: Postboks 8115 Dep., 0032 Oslo
    Besøksadresse: Grev Wedels plass 9, 0151 Oslo
  • Linda Meskestad
    Telefon: 99798028