Nettverk for digitale anskaffelser: Hvordan lykkes med digitalisering av anskaffelser?

07. nov 2019
Difis kurs- og konferansesenter
Her kan du finne presentasjoner fra første samling i Nettverk for digitale anskaffelser 7. november.

Beskrivelse

Vi har startet en reise mot heldigitale anskaffelser i 2024 – hva kan du gjøre for å komme i gang? 

Digitalisering av anskaffelsesprosessen kan bety store effektiviseringsgevinster. Derfor er regjeringens mål å gjøre anskaffelsesprosessen heldigital innen utgangen av 2024. Som et steg på veien mot å lykkes med en heldigital anskaffelsesprosess har Difi etablert Nettverk for digitale anskaffelser.

På nettverkets første samling hadde vi fokus på digitalisering i konkurransegjennomføring- og kontraktsoppfølgingsfasen. Samlingene er en arena for å dele erfaringer, tips og råd for å lykkes med digitalisering av anskaffelsesprosessen.

Nettverk for digitale anskaffelser blir en videreføring av brukerforum for e-handel, og blir en åpen møteplass for statlige og kommunale innkjøpere, innkjøpsledere og andre som er opptatt av hvordan man kan lykkes med digitalisering av anskaffelsesprosessen.

Målet med seminarene i nettverket er å dele erfaringer og relevant informasjon som kan bidra til at offentlige virksomheter lykkes med digitalisering. På samlingene vil vi ha fokus på implementering og bruk – ikke på detaljer om EHF og annen teknisk infrastruktur. Difi er opptatt av å forme nettverket etter behov og ønsker fra de som vil delta - gi oss gjerne innspill.

Målgruppe
Programmet er tilpasset offentlige innkjøpere, men er også relevant for innkjøpsledere.

Ev. spørsmål kan rettes til:
Siv Helén Egelund Gjerstad, e-post: siv.helen.egelund.gjerstad@difi.no  T. 46 66 76 64
Hege Strandhagen,  e-post: hege.strandhagen@difi.no  T. 91 24 48 58

Abonner på Difis nyhetsbrev 

Publisert: 18. sep 2019, Sist endret: 13. nov 2019

Deldette