NIFS - Nettverk for informasjonssikkerhet

Difi arrangerer Nettverk for informasjonssikkerhet (NIFS)

Målsetningen med nettverket er å dele erfaringer innen arbeid med informasjonssikkerhet på tvers av offentlige virksomheter. Møtene avholdes 5 ganger hvert år, og skal bidra til informasjonsutveksling og dialog mellom ansatte som jobber med informasjonssikkerhet i forvaltningen.

Agenda og korte oppsummeringer fra møtene kan lastes ned fra våre nettsider (se lengere ned på siden).

Møtene er åpne for alle offentlige ansatte. Hvis din virksomhet ønsker å delta, eller dere har andre spørsmål om NIFS, er det bare å sende en e-post til infosikkerhet@difi.no

Alle møter finner sted i Difis lokaler i Oslo (Grev Wedels plass 9).

Møteplan for 2018

Publisert: 10. nov 2014, Sist endret: 20. aug 2018

Deldette

Tidligere NIFS-møter

Oppsummering fra NIFS-møtet 21. februar

Tema for møtet var hvordan vi kommuniserer med ledelsen om informasjonssikkerhet. Oppmøtet var bra med rundt 45 deltakere fra start, selv om det var vinterferie i Oslo og Akershus.

Nettverk for informasjonssikkerhet i offentlig sektor (NIFS) logo

Oppsummering fra NIFS-møtet 9. september 2015 - Sikkerhet i innbyggertjenester

Vi utvikler innbyggertjenester som realiseres ved skriving av kode. God kontroll på kodeutviklingen gir sikrere tjenester. Kan vi styre denne utviklingen bedre ved hjelp av arkitektur og sikkerhetsarkitektur? Difi har prøvd å koble Agile utvikling med arkitekturarbeid basert på Togaf og Archimate. Trengte vi arkitektur?

NIFS - 20. november 2014 - Hendelsesbanker

Seksjon for informasjonssikkerhet i Difi jobber for tiden med en praktisk rettet veiledning for internkontroll for informasjonssikkerhet. Dette møtet ble derfor et kombinert NIFS-møte og prosjektreferansegruppemøte.

NIFS - 10. september 2014 - Testdata

Seksjon for informasjonssikkerhet arrangerte NIFS-møte 10. september 2014 der tema var sikkerhetsutfordringer tilknyttet testdata.

Kontakt

Hjelp oss å bli bedre

Fant du det du lette etter?

Tilbakemeldinger blir ikke besvart. Gå til siden med kontaktinformasjon hvis du trenger hjelp.

* Påkrevd

Hjelp oss å bli bedre
*