Ny jurist i Difi

Difis seksjon for informasjonssikkerhet har gleden av å ønske Kjetil Korslien velkommen til vår seksjon. Dette styrker Difis kompetansemiljøet for informasjonssikkerhet og gjør at vi kan gi bedre tjenester til offentlig sektor.

Publisert: 17. nov 2017, Sist endret: 04. mar 2019

Kjetil Korslien har en Master i rettsvitenskap fra Universitet i Oslo. Temaet for masteroppgaven hans var «Ond tro-begrepet i Domeneklagenemda», en oppgave han startet opp i samarbeid med Jon Bing og avsluttet sammen med Annebeth B. Lange i Norid.

Kjetil har jobbet med informasjonssikkerhet og personvern i flere kommunale virksomheter.

Kjetil Korslien
 
 

På Oslo kemnerkontor deltok han i arbeidet med informasjonssikkerhet og personvern for legatforvaltningen. Han utviklet også et saksbehandlingssystem for legater fra bunnen av.

Fra bydel St. Hanshaugen har han allsidig erfaring med rådgivning på blant annet personal, anskaffelser, informasjonssikkerhet og personvern.

Hvorfor ønsket du å jobbe i Difi?

- Jeg ønsker å bidra til å spre budskapet om informasjonssikkerhet. Mottoet mitt er at god informasjonssikkerhet ikke er et hinder for å gjøre det du vil, men gir deg mulighet til å få gjennomført de prosjektene du ønsker.

Hva er inntrykket ditt av kompetansemiljøet for informasjonssikkerhet så langt?

- Difi har et energisk og godt fagmiljø og dekker mange interesseområder. I tillegg fremstår Difi som gode kunnskapsformidlere.

Vi ønsker Kjetil velkommen til seksjonen!

Deldette

Kontakt