18 søkere til Innovasjonsprisen 2017

Den 2. mars var det klart at 18 kommuner hadde søkt om årets innovasjonspris med totalt 33 eksempler på offentlig innovasjon. Alle nivåer er representert blant årets søkere, både fylkeskommuner, kommuner og bydeler har søkt om årets pris.

Juryens vurdering av årets søknader

Årets søknader vitner om at det skjer mye godt innovasjonsarbeid i kommune Norge og at mange kommuner er i startfasen med å utvikle egne innovasjonsstrategier. Det er også et par søknader her som kan vise til radikale innovasjoner, kanskje i enda større grad enn tidligere år. Vi har flere sterke kandidater så juryen får nok noen morsomme «slåsskamper» før vi kan annonsere vinneren av Innovasjonsprisen 2017, sier juryleder Katinka Greve Leiner.

Juryen diskuterte engasjert årets søknader

Foto: Difi

Fra venstre: Katinka Greve Leiner (juryleder), Fredrik Danker Monsen (sekretariat), Rolf Rønning (jury) og Une Tangen (jury).

Juryen merket seg tross dette at det samlede kvalitetsnivået på søknadene virker noe lavere enn i fjor. Årets søkere er flinke til å beskrive helhet, men det er ikke mange som snakker om løsningene ut fra innbyggerne sitt ståsted. – Vi kjenner til flere kommuner som burde søkt om Innovasjonsprisen 2017 men ikke ligger i bunken selv om de kunne gjort det veldig bra i kampen om årets premie på 500 000 kroner, forteller juryen.

Juryen nominerer tre kommuner til Innovasjonsprisen 2017

I begynnelsen av april avholdes det andre jurymøtet der juryen skal komme frem til tre nominerte kommuner og vinneren av Innovasjonsprisen 2017. Difi vil i etterkant av møtet offentliggjøre de tre nominerte kommunene til Innovasjonsprisen 2017.

Søknader til Innovasjonsprisen 2017

Last ned

Sist endret: 
19. apr 2017

Deldette

Kontakt

Kommentarer

Skriv ny kommentar

* obligatorisk felt som du må fylle ut for å sende skjemaet.