FIKS Tjenesteplattform

KS FIKS Tjenesteplattform er en plattform for utvikling og drift av kommunale applikasjonstjenester.

Publisert: 04. jun 2019, Sist endret: 09. jun 2019
Kort om løsningen
MålgruppeAnbefalt for kommunal sektor
SluttbrukereAnsatte i kommunal sektor
Juridiske forutsetninger for brukIngen vesentlige føringer
Planlagte endringerIngen vesentlige endringer i 2019
BetalingGratis etablering. Betaler for bruk
ForvalterKS
Noe av det viktigste vi gjør er å lage felles komponenter og standarder på stadig flere områder. Vi bygger nå en solid og moderne digital grunnmur for det offentlige Norge. Erna Solberg
 
 

Bruker du FIKS Tjenesteplattform sammen med andre fellesløsninger?

Å kombinere ulike løsninger kan gi gevinster. Kontakt oss gjerne dersom du har forslag.

Spørsmål og svar om Torget

Hva er formålet med Torget?

Torget er en samlet og enhetlig framstilling av tilgjengelige fellesløsninger. Det viser sammenhenger og samspill mellom løsninger. Målet er å gjøre det enklere å finne eksisterende løsninger, gi et bedre beslutningsgrunnlag, og slik bidra til økt bruk av fellesløsninger.

Vi legger opp til at du skal bruke Torget sammen med blant annet Felles datakatalog, Altinn digitalisering og Difis samarbeidsportal.

Hvilke løsninger finner jeg på Torget?

I denne versjonen av Torget har vi prioritert de nasjonale felleskomponentene, andre fellesløsninger forvaltet av Difi og Brønnøysundregistrene, og utvalgte løsninger som KS står bak. Oversikt over alle løsningene finner du på siden Alle fellesløsninger.

Kan jeg legge inn egne løsninger?

Foreløpig er det ikke mulig å legge inn egne løsninger, men på sikt ønsker vi at Torget presenterer flere fellesløsninger enn de som i dag regnes som nasjonale. Kontakt oss gjerne med forslag til hvilke løsninger som bør være en del av oversikten.

Hvordan får jeg tilgang til løsningene?

Det er fortsatt de forskjellige forvalterne av fellesløsningene som må hjelpe deg dersom du ønsker å ta i bruk en løsning. Du finner lenke til hvordan du tar i bruk løsningene på sidene som presenterer hver enkelt løsning.

Alle fellesløsninger

Kontakt