Ny medarbeider i seksjonen

Difis seksjon for informasjonssikkerhet har gleden av å ønske Zoya Shah Mughal velkommen som ny medarbeider. Dette styrker Difis kompetansemiljøet for informasjonssikkerhet og gjør at vi kan gi bedre tjenester til offentlig sektor.

Publisert: 10. okt 2018, Sist endret: 11. jan 2019

Zoya har en doktorgrad i fysikk fra King’s College London, hvor hun studerte syntetiske diamanter. Hun har blant annet jobbet på Sintef, DNV GL og Statens strålevern, og har erfaring fra forskning, formidling og forvaltningen. Hennes profesjonelle interesser ligger spesielt innenfor risikostyring, sikkerhet og informasjonssikkerhet.

Hvorfor ønsket du å jobbe i Difi?

- Jeg er interessert i informasjonssikkerhet og har erfart det fantastiske arbeidet Difi gjør på dette området. Informasjonssikkerhet er viktig for å få til god digitalisering og effektiv forvaltning og må ikke undervurderes. Zoya er engasjert og ser på dette som hennes bidrag til å "redde verden". 

Hva er inntrykket ditt av kompetansemiljøet for informasjonssikkerhet så langt?

- Difi er en arbeidsplass med mange dedikerte og engasjerte mennesker med mye kunnskap og fremoverlente holdninger. Her er det kompetansedeling på høyt nivå internt så vel som eksternt. Og jeg gleder meg stort til å bli med på Difi’s reise videre. Jeg har kommet for å bli!

Vi ønsker Zoya hjertelig velkommen!

Deldette