DifiCamp – sommarjobb for IT-studentar

På DifiCamp får du jobbe tett saman med utviklingsmiljøet til Difi i arbeidet vårt med å utvikle og tilpasse IKT-tenester for offentleg sektor.

Publisert: 24. jan 2018, Sist endra: 06. jan 2020

Er du IT-student og vil ha ein spennande sommarjobb? Då inviterer vi deg til å delta på DifiCamp i Leikanger i Sogn og Fjordane.

Sidan 2009 har Difi hatt sommarjobb for IT-studentar, med 6–12 studentar kvart år dei siste par åra. I lag med utviklarar på Difi jobbar du med om å utvikle og tilpasse ikt-tenester for offentleg sektor.

I 2018 jobba studentane med å prøve ut ny teknologi for to-faktor-autentisering og nye måtar å gjere innlogging via ID-porten smartare ved å koble på informasjon frå til dømes Altinn, Google og Facebook.
Les meir om DifiCamp 2018 her.

DifiCamp 2019 opna for søking 16. januar med søknadsfrist 3. mars.

Føl gjerne vår Facebook-side, DifiCamp. Sjå òg alle ledige stillingar hos Difi.

Bilete av tidlegare studentar på DifiCamp-sommarjobb som badar i fjorden i LeikangerFoto: DifiCamparar som badar i fjorden i Leikanger.

Sharethis

Aktuelt

Studenter som deltar på DifiCamp 2019. Bilde

På sommarjobb med Alexa

– Alexa, kor mykje får eg igjen på skatten? – Hei Google, har eg fått ny post i Digital postkasse? Spørsmåla haglar, men det er meir latter enn gode svar å få i det store møterommet ved Difi Leikanger. Det er DifiCamp.

Kontakt

Hjelp oss å bli bedre

Fant du det du lette etter?

Tilbakemeldinger blir ikke besvart. Gå til siden med kontaktinformasjon hvis du trenger hjelp.

* Påkrevd

Hjelp oss å bli bedre
*