Anskaffelseskonferansen 2019 "Sammen om smartere innkjøp"

I 2019 har vi fått ny Stortingsmelding som staker ut kursen for offentlige anskaffelser, der innovasjon, effektivisering og profesjonalisering er viktige tiltak og mål. Hvilke konsekvenser får meldingen for innkjøpere og leverandører?  På årets konferanse 28. oktober setter vi søkelyset på hvordan vi sammen kan få til smartere innkjøp. Påmelding for deltakere og utstillere åpner i uke 24.

Hvordan utvikler vi offentlige anskaffelser som et viktig virkemiddel for å løse samfunnsøkonomiske utfordringer? Hvordan løser vi behovet for økt styring, profesjonalisering og effektivisering?

Det vil være mange spennende temaer for alle deler av anskaffelsesprosessen. Vi legger til rette for at du kan møte virksomheter du kan lære og dele erfaringer med, kanskje møte nye samarbeidspartnere og ikke minst møte sentrale aktører som påvirker utviklingen av vårt fagfelt. Kanskje er din virksomhet også kandidat til å vinne årets gjeveste pris, nemlig Anskaffelsesprisen?  

Vi ønsker å bryte ned siloer, introduserer nye stemmer og oppmuntre til et nettverk som deler og lærer av hverandre. Bli med og bli inspirert!

Vi gleder oss til å treffe deg.

Anskaffelseskonferansen er møteplassen for ledere og ansatte som jobber med offentlige anskaffelser, både i det offentlige og i det private.

 

 

Kontakt

  • Kurs og arrangementer
    Adresse: Postboks 1382 Vika, 0114 Oslo
    Besøksadresse: Grev Wedels plass 9, 0151 Oslo