Digitaliseringskonferansen 8. og 9. juni

Nye tider stiller krav til omstilling, nytenkning, hurtighet, risikovillighet og prøving og feiling. Har offentlige virksomheter evnen og kompetansen som skal til? Digital transformasjon er tema på Digitaliseringskonferansen 2017.

Program 8. juni
Digitaliseringskonferansen 2017

Digitaliseringskonferansen 8. og 9. juni

For å møte de økende kravene til en effektiv, brukervennlig og åpen forvaltning må vi tenke nytt og kanskje løse våre samfunnsoppdrag på nye måter. Dette utfordrer etablerte måter å løse det offentliges oppgaver på.

Digital transformasjon kan beskrives som grunnleggende endringer i måten vi jobber på, hvilke tjenester vi tilbyr, vårt syn på omgivelsene og hvordan vi videreutvikler oss. Vi må ta utgangspunkt i brukerne og brukeropplevelsen. Dette krever nye holdninger og tankesett og fordrer digital modenhet i virksomhetene og hos ledelsen.

Vi ønsker velkommen til to dager med spennende foredrag og gode muligheter for å treffe andre som er opptatt av digitalisering av offentlig sektor.

Påmelding
Digitaliseringskonferansen 8. og 9. juni 2017

Digitaliseringskonferansen er en årlig møteplass for ledere og alle som er opptatt av digitalisering i offentlig sektor.

Følg oss #digikonf

 

Praktisk informasjon

Tid og sted

8. juni kl 9-16 i Oslo Konserthus (kart)

9. juni kl 9-13 i Oslo Kongressenter (kart)

Priser (ink. mva)

Begge dager: 3225,- 

8. juni: 2100,-

9. juni: 1125,-

Middag 8. juni: 600,-

Kontakt