Digitaliseringsprisen - Årets digitale suksesshistorie

Har din virksomhet lyktes med å utnytte digitaliseringens muligheter? Eller kjenner du noen andre offentlige virksomheter som du synes har gjort en god innsats? Nå kan du foreslå kandidater til årets digitale suksesshistorie som skal kåres på Digitaliseringskonferansen 8. juni 2017.

Nominer din kandidat
Frist fredag 28. april

Det ligger en klar forventning fra regjeringen om at offentlig forvaltning skal utnytte mulighetene som digitalisering gir for å lage gode tjenester for brukerne og samtidig effektivisere forvaltningen. På Digitaliseringskonferansen vil de som har lyktes med å møte disse forventningene få heder og ære for sitt arbeid.

Difi inviterer alle til å foreslå en eller flere kandidater fra offentlig sektor som kandidat til årets digitale suksesshistorie. 

 

Kriteriene som blir lagt til grunn er:

  • Hvordan tjenesten/løsningen har bidratt til bedre samordning
  • Hvordan brukerperspektivet er ivaretatt
  • Hvilke gevinster tjenesten/løsningen har bidratt til

Selve kåringen av årets digitale suksesshistorie gjøres av deltakerne på Digitaliseringskonferansen. En jury ledet av Difi vil velge ut tre finalekandidater som blir presentert på konferansen.

Årets jury består av: 

Heidi Arnesen Austlid

Heidi Arnesen Austlid, administrerende direktør i IKT-Norge

 
Håkon Haugli

Håkon Haugli, administrerende direktør i Abelia

 
Line Richardsen

Line Richardsen, avdelingsdirektør KS

 
Ellen Strålberg

Juryleder Ellen Strålberg, Difi

 

I fjor var Husbanken, Utdanningsdirektoratet og Deichmanske bibliotek Tøyen i finalerunden, hvor sistnevnte ble stemt frem som vinner. 

Sist endret: 
14. mar 2017

Deldette

Kontakt